Vacature klachtenfunctionaris Saxenburgh Groep in Hardenberg

KLACHTENFUNCTIONARIS
26 uur gemiddeld per week (72,22%)

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven, doortastende en flexibele klachtenfunctionaris? Vind je het een uitdaging om in een dynamische omgeving met zowel ziekenhuiszorg, ouderenzorg als revalidatiezorg vorm te geven aan onze klachtenafhandeling en ben je van nature respectvol, open en onbevoordeeld?  Dan zijn we op zoek naar jou!

Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van 1 jaar

In deze verantwoordelijke en afwisselende functie neem je formele klachten van patiënten, cliënten of naasten in ontvangst en treed je op als onpartijdige procesbegeleider. Je geeft op zorgvuldige wijze informatie over de juiste procedures en interne stappen, doet onderzoek, geeft advies en zorgt voor bemiddeling. Je maakt een eindrapportage over de klacht en de afhandeling ervan. Je adviseert over mogelijke verbeteringen en draagt bij aan de verbetercultuur van de Saxenburgh Groep. Je integreert ontwikkelingen op het vakgebied in de organisatie en houdt het klachtenreglement actueel. Tot slot zorg je voor voorlichting over de klachtenregeling. Als klachtenfunctionaris ressorteer je onder de Raad van Bestuur en je werkt als team samen met een collega klachtenfunctionaris, waarbij jullie samen zorgen voor de continuïteit van de klachtenfunctie.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding en een erkende post HBO/bachelor opleiding klachtenfunctionaris dan wel mediation. Je beschikt over meerdere jaren ervaring als klachtenfunctionaris in de gezondheidszorg. Je bent representatief, analytisch sterk, onafhankelijk, onpartijdig en gericht op verbetering door samenwerking. Door jouw doortastende, maar ook respectvolle en integere manier van doen, weet je het vertrouwen te winnen van zowel patiënten/cliënten, als interne zorgverleners.

Herken jij je hier volledig in? Reageer dan snel, we zijn erg nieuwsgierig naar jou!

Inschaling

Wat bieden we je?
Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een organisatie die volop in beweging is. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, FWG 60.

Bijzonderheden

Wil je eerst meer informatie? Klik hier of neem dan contact op met Mevrouw C. (Carry) Vellekoop, klachtenfunctionaris, bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag via 0523-27 61 10 of via c.vellekoop@sxb.nl

Aangezien we deze procedure in de maand juni willen afronden hebben we data gepland voor de eerste en tweede ronde van de sollicitatieprocedure. We verzoeken je dinsdag 25 juni a.s. vanaf 17.15 uur alvast te reserveren in de agenda.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties 
Kom je bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Plaatsingsdatum 5 juni 2019
Klik hier voor meer informatie over Saxenburgh Groep.

Lees meer over: