Vacature klachtenfunctionaris bij IJsselland Ziekenhuis in Capelle a/d IJssel

Klachtenfunctionaris (32 uur per wk)

Bij de stafafdeling van de Raad van Bestuur van het IJsselland Ziekenhuis is een vacature voor de functie van Klachtenfunctionaris.

Functie inhoud
Als klachtenfunctionaris bestaan uw werkzaamheden uit het bevorderen van het herstel van de relatie c.q. het oplossen van de problemen tussen patiënt en zorgverlener/zorgaanbieder vanuit een onpartijdige positie. U verzorgt de opvang, de registratie, informatie en/of advies bij vragen en klachten van patiënten en familie. U bemiddelt bij klachten tussen patiënt en zorgverlener en zorgt voor een goede afstemming tussen betrokken partijen. Tevens draagt u zorg voor deskundigheidsbevordering bij zorgverleners en leidinggevenden betreffende klachtenbehandeling. Tot slot analyseert u klachten en formuleert aanbevelingen ter verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de zorg in samenspraak met anderen.
Wat vragen wij
U beschikt over een voor de functie relevante HBO opleiding en een opleiding tot klachtenfunctionaris. Daarnaast beschikt u over enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie in een algemeen ziekenhuis. U heeft een goed gevoel voor intermenselijke verhoudingen en bent probleemoplosser met respect voor iedereen. U beschikt over adviesvaardigheden, u bent servicegericht en integer en u kunt zelfstandig werken. U heeft goede kennis van en/of ervaring met methoden voor communicatie, onderhandeling, conflicthantering en bemiddeling. U heeft ruime kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van klachten.
Wat bieden wij
Wij bieden een afwisselende en veelzijdige functie in een collegiale sfeer. Het salaris is conform cao ziekenhuizen en mede afhankelijk van opleiding en ervaring.
Informatie en solliciteren
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C. Hoogstede, manager stafdiensten, telefoon 010-258 3240.

Uw schriftelijke sollicitatie kunt u richten aan de afdeling Personeel & Organisatie, t.a.v. Esther Slagboom, P & O adviseur, onder vermelding van vacaturenummer 21/31150/19.

Een aanvraag van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure en de Privacyverklaring verwerking gegevens sollicitanten is van toepassing.

Klik hier voor meer informatie.

Plaatsingsdatum: 9 april 2019

Lees meer over: