Vacature klachtenfunctionaris bij FYEO in Eersel (NB)

Klachtenfunctionaris M/V
(28-32 uur)

Wat ga je doen?
Als klachtenfunctionaris ontvang, begeleid en bewaak je de voortgang van klachtafhandeling. Je geeft ondersteuning en advies aan de cliënt met de klacht en samen met de cliënt start je het proces op van verkennen, vragen, doelen en wensen. Hierbij is je belangrijkste doel om het vertrouwen te herstellen tussen de cliënt en FYEO. Door dit vertrouwen te winnen van de cliënt, zorg je ervoor dat je hiermee de beste basis hebt om tot oplossingen te komen.

Mocht de cliënt niet tevreden zijn met het antwoord of de oplossing, dan begeleid jij de overstap van onze interne klachtenregeling naar de externe klachtenfunctionaris of geschillencommissie. In deze procedure blijf jij voor zowel de cliënt als FYEO het contactpunt.

Naast optimale cliëntbegeleiding en de opgedane ervaringen uit het klachtenproces, weet jij feilloos te filteren en in te zetten voor een positieve kwaliteitsverbetering van onze zorgorganisatie.

Hier zijn wij naar op zoek
Je barst van de positieve energie als klachtenbemiddelaar. Een klacht is op papier een geschil tussen de cliënt en FYEO. Voor jou is het vooral een mogelijkheid om tot een goede oplossing te komen. Door je empathische vermogen kun je altijd een luisterend oor bieden en weet je iedere klachtsituatie heel goed in te schatten. Geef je alle ruimte voor begrip en feiten én kun je op elk niveau communiceren zonder de verbinding uit het oog te verliezen. Daarnaast:

  • toon je zelfstandigheid en doorzettingsvermogen. Juist op uitdagende momenten waar jij je wellicht klem voelt zitten tussen het belang van de cliënt en FYEO;
  • heb je aantoonbare werkervaring als klachtenfunctionaris, klachtenbemiddelaar of klachtenbehandelaar;
  • Hbo werk- en denkniveau, waarbij je kennis hebt van klachtenprocedure en de formele rol van de geschillencommissie, claims en aansprakelijkheid;
  • heb je kennis van de WKKGZ en overige relevante wetgeving m.b.t. klachtenprocedure; 

Voor wie ga je werken?
Je komt te werken op de afdeling Kwaliteit & Veiligheid met vier collega’s in het team. Wij houden ons bezig met veiligheid en risico’s rondom onze zorgkwaliteit. Daarmee ben je in dienst van FYEO, maar help je onze cliënten. Dit ogenschijnlijk ‘tegengestelde belang’ is een positie die jij feilloos aanvoelt en vol overtuiging uitvoert. Je bent werkzaam vanuit onze kliniek in Eersel en gaat ongeveer één dag in de week naar Amsterdam., waarbij je werkzaam bent voor alle vestigingen van FYEO.

Wat bieden wij jou?
Iedereen floreert in een inspirerende en open werkomgeving. Daarom is het belangrijk dat jij je thuis voelt. Wij werken graag met én voor elkaar en besteden veel aandacht aan het vieren van mooie bijzondere momenten, zoals verjaardagen en behaalde successen. Daarnaast krijg je ook nog:

  • Een uitstekend salaris in functieschaal 8 met een brutosalaris tussen € 3.232,- en € 4.890,- op fulltime basis.
  • Je kunt genieten van 26 verlofdagen.
  • Een jaarcontract voor 28 tot 32 uur per week met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een goede pensioenregeling bij het Pensioenfonds Detailhandel.
  • Ongelimiteerde reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Ben je enthousiast?
Past de functie van klachtenfunctionaris bij FYEO helemaal bij jou en ben je benieuwd naar onze organisatie? Ons team staan klaar om je te verwelkomen. Pak je kans en stuur ons je motivatie en cv via vacature@fyeo.nl.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Svenja Lammers of Femke van Duijnhoven, Recruiter via 0497-360860.

Omdat wij graag zelf onze kandidaten werven, wordt acquisitie niet op prijs gesteld. Bedankt voor je begrip!

Zie vacature op de site van FYEO.
Plaatsingsdatum: 23 mei 2022

Lees meer over: