Vacature Klachtenfunctionaris bij CBKZ

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken we een ervaren klachtenfunctionaris die bij wil dragen aan de verdere ontwikkeling van het Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg (CBKZ).

De functie

In deze functie ben je dagelijks bezig met klachtrecht en met klachtenbehandeling in het bijzonder. Opdrachtgevers in de zorg en het sociaal domein help je al dan niet op locatie in de omgang met klachten. Daarnaast heb je een adviserende rol. Het kan ook voorkomen dat je te maken krijgt met vraagstukken op aangrenzende terreinen, zoals incidenten- en calamiteitenbeleid. Voor je collega’s binnen het CBKZ, ben je een vraagbaak en sparringpartner. Het betreft een functie voor minimaal 20 maximaal 32 uur.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die zijn of haar eigen werk goed kan organiseren en doelgericht en slagvaardig te werk gaat. Daarnaast kan je goed samenwerken binnen teamverband en vind je het leuk om gelijktijdig voor meerdere externe opdrachtgevers aan de slag te zijn. Daar komt ondernemingszin én een gezonde dosis resultaat- en klantgerichtheid bij kijken. Na je studie (tenminste hbo-niveau) heb je meerdere jaren relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur in de zorgsector. Ervaring op het gebied van klachtenbehandeling is vereist. Registratie op Registerplein en lidmaatschap van de VKIG zijn een pre, evenals kennis van en ervaring met Prisma-analyses.

Wie zijn wij?

Onze medewerkers roemen onze open en informele sfeer. We zijn betrokken op elkaar, op ons werk en op onze opdrachtgevers. Dáár krijgen we energie van. Tussen de bedrijven door praten we elkaar bij over andere zaken die ons bezighouden, zoals hobby’s, vrienden en familie.

We omringen ons graag met nieuwsgierige mensen. Nieuwsgierig naar wat onze opdrachtgevers beweegt en naar wat zij nodig hebben. En nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen en buiten het eigen vakgebied. Want uitgeleerd ben je natuurlijk nooit.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt in een professionele werkomgeving terecht met volop ontwikkelmogelijkheden. We bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft in eerste instantie een contract voor een jaar.

Jouw reactie

Nieuwsgierig geworden? We ontvangen je reactie graag uiterlijk 30 juni via info@cbkz.nl onder vermelding van: Sollicitatie klachtenfunctionaris. Verras ons met een enthousiaste brief! Als je meer wilt weten, kun je bellen met de coördinator klachtenbehandeling Alie de Hoog (06 – 86806450) of mailen (aliedehoog@cbkz.nl). We zien uit naar je reactie!

Bekijk hier de vacature.
Plaatsingsdatum: 17 juni 2021

Lees meer over: