Vacature klachtenfunctionaris bij CBKZ in Gorinchem

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn we op zoek naar een ervaren klachtenfunctionaris die wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg (CBKZ) te Gorinchem.

De functie

In deze functie ben je dagelijks bezig met klachtrecht en met klachtenbehandeling in het bijzonder. Opdrachtgevers in de zorg en het sociaal domein help je al dan niet op locatie in de omgang met klachten. Daarnaast heb je een adviserende rol. Het kan ook voorkomen dat je te maken krijgt met vraagstukken op aangrenzende terreinen, zoals incidenten- en calamiteitenbeleid. Voor je collega’s binnen het CBKZ ben je een vraagbaak en sparringpartner. Het betreft een functie voor 12-16 uur.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die sterk is in organiseren en doelgericht en slagvaardig te werk gaat. Die goed kan samenwerken binnen een team en graag gelijktijdig voor meerdere externe opdrachtgevers aan de slag is. Daar komt ondernemingszin én een gezonde dosis resultaat- en klantgerichtheid bij kijken. Na je studie (tenminste hbo-niveau) heb je meerdere jaren relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur in de zorgsector. Ervaring op het gebied van klachtenbehandeling is vereist. Ben je ook werkzaam geweest in het primaire zorgproces, dan is dat zeker een pre.

Wie zijn wij?

Onze medewerkers roemen onze open en informele sfeer en ons streven naar kwaliteit. We zijn betrokken op elkaar, op ons werk en op onze opdrachtgevers. Dáár krijgen we energie van. Tussen de bedrijven door praten we elkaar bij over andere zaken die ons bezighouden, zoals hobby’s, vrienden en familie. We omringen ons graag met nieuwsgierige mensen. Nieuwsgierig naar wat onze opdrachtgevers beweegt en naar wat zij nodig hebben. En nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen en buiten het eigen vakgebied. Want uitgeleerd ben je natuurlijk nooit.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt in een professionele werkomgeving terecht met volop ontwikkelmogelijkheden. We bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft in eerste instantie een contract voor een half jaar.

Jouw reactie

Nieuwsgierig geworden? We ontvangen je reactie graag uiterlijk 19 februari via info@cbkz.nl onder vermelding van: Sollicitatie klachtenfunctionaris. Verras ons met een enthousiaste brief! Als je meer wilt weten, bel dan met Jan de Hoog (06 – 53 54 21 42) of mail naar jandehoog@cbkz.nl. We zien uit naar je reactie!

Bekijk hier de vacature.

Plaatsingsdatum: 4 februari 2021

Lees meer over: