Vacature Klachtenfunctionaris bij CBKZ in Gorinchem

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken we een ervaren en ambitieuze klachtenfunctionaris die bij wil dragen aan de verdere ontwikkeling van ons bureau.

De functie

In deze functie ben je dagelijks bezig met klachtenbemiddeling voor diverse zorgorganisaties. Voor je collega’s binnen het CBKZ, ben je een enthousiaste vraagbaak en sparringpartner. Het betreft een functie voor ten minste  20 uur per week.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die -deels vanuit huis, deels bij ons op kantoor in Gorinchem- zijn of haar eigen werk goed kan organiseren en doelgericht en slagvaardig te werk gaat. Die goed kan samenwerken binnen een team en het leuk vindt om voor meerdere externe opdrachtgevers aan de slag te zijn. Daar komt ondernemingszin én een gezonde dosis resultaat- en klantgerichtheid bij kijken. Na je studie (bijvoorbeeld hbo-rechten of hbo-social work) heb je tenminste enkele jaren werkervaring opgedaan op het gebied van klachtbemiddeling en/of mediation. Registratie op Registerplein en lidmaatschap van de VKIG zijn een pre.

Wie zijn wij?

Het CBKZ wil professionals, zorgorganisaties en hun  medewerkers ondersteunen en adviseren bij het luisteren naar en omgaan met ontvangen feedback. Het is onze voortdurende uitdaging om vanuit oprechte betrokkenheid het vertrouwen tussen medewerkers en zorgvragers te herstellen. Dit doen we door op een zorgvuldige en onafhankelijke wijze klachten te behandelen en calamiteiten te onderzoeken. In lijn hiermee houden we ons bezig met advisering en training op het gebied van klachtmanagement. Het maakt ons enthousiast om op deze manier bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van zorg.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt in een professionele werkomgeving terecht met volop ontwikkelmogelijkheden. We bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw reactie

Nieuwsgierig geworden? We ontvangen je reactie graag via info@cbkz.nl onder vermelding van: Sollicitatie klachtenfunctionaris. Verras ons met een enthousiaste brief!
Als je meer wilt weten, kun je bellen met de coördinator klachtenbehandeling Alie de Hoog (06-86806450) of mailen (aliedehoog@cbkz.nl). We zien uit naar je reactie!

Klik hier voor meer info.

Plaatsingsdatum: 26 september 2022 – CBKZ

Lees meer over: