Inschrijving voor Gouden Oor Award voor de Zorg is geopend.

Wie zorg nodig heeft, wil niet alleen ‘geholpen worden’, maar vooral begrepen worden. Juist in de zorgsector is luisteren van groot belang. Organisaties die hun klanten het beste begrijpen, leveren de beste zorg, de meest veilige zorg en de meest efficiënte zorg.

De Gouden Oor Award Zorg beloont organisaties en initiatieven die succes hebben door het luisteren naar klanten te versterken. Op die manier worden goede voorbeelden gedeeld, ontstaan inzichten en navolging.

De jury is op zoek naar interessante en vernieuwende initiatieven waarmee succesvolle resultaten zijn bereikt die waardevol zijn om te delen. In drie ronden worden per sector (cure en care) maximaal 3 kansrijke initiatieven geselecteerd die kans maken op de Gouden Oor Award Zorg. Op donderdag 30 oktober 2014 wordt tijdens de eerste Europese luisterconferentie, een samenwerking tussen Radboud REshape en de ILA (International Listening Association), in Nijmegen de eerste Gouden Oor Award voor de Zorg uitgereikt.

De Gouden Oor Award is sinds 2007 de jaarlijkse prijs voor organisaties die excelleren in het luisteren naar klanten. De Award, het platform en de erkenning hebben veel organisaties geïnspireerd en geholpen om hun klantgevoeligheid verder te vergroten en hun prestaties te verbeteren, voor meer informatie zie www.goudenoor.nl

Met de Gouden Oor Award voor de Zorg willen we de aandacht vestigen op zorgorganisaties en initiatieven die de kracht van luisteren het beste weten te benutten. Bovenal is de Gouden Oor Award een onderscheiding voor de zorgorganisatie die de klant het beste begrijpt, deze structureel invloed geeft en waar klanten en professionals elkaars gelijke vinden. Door initiatieven die leiden tot meer klantgevoeligheid aan te moedigen, te delen en te onderscheiden, willen de stichting Gouden Oor deze ontwikkeling ondersteunen en versnellen.

Initiatieven kunnen worden ingediend door het deelnameformulier in te vullen dat via de website, www.goudenoor.nl, te verkrijgen is.
De inschrijving sluit op 21 juni 2014.