Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden

Verdiepingstraining ‘Wat te doen na een medisch incident?’ (III) 8 februari 2023 in Amersfoort

200.00

Nu aanmelden
Start
8 februari 2023 13:00
Einde
8 februari 2023 17:00
Adres
Hoogland, gemeente Amersfoort   Bekijk locatie
Telefoon
0642826980

Wat kun je als klachtenfunctionaris nog meer doen om de claimbehandeling beter te laten verlopen? Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt, zeker als je meer inzicht hebt in de schaderegeling en schadebeheersing. Steeds meer zorgverleners staan immers open voor het coulancehalve oplossen van geschillen, vaak zonder dat daar daadwerkelijk een verzekeraar in betrokken hoeft te worden. Welke geschillen lenen zich daarvoor en welke oplossingen kunnen dan getroffen worden?
In deze interactieve workshop zullen mr. Corinne Jeekel, belangenbehartiger van patiënten, en Nathalie Verzendaal, personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige voor o.a. zorgverleners, concrete en praktische handvatten behandelen waarmee je als klachtenfunctionaris de schaderegeling positief kunt beïnvloeden en je eigen competenties op het gebied van schaderegeling kunt vergroten.
Eerdere deelname aan cursussen I en II is een pré maar niet vereist.

Deze themabijeenkomst zal extra interessant zijn, omdat de trainers vanuit hun eigen invalshoek het onderwerp zullen behandelen, wat verrassende inzichten zal geven. Om daarvan alvast een beeld te krijgen, verwijzen wij naar de artikelen die hier over verschenen in het vakblad Afwikkeling Personenschade.
De bijeenkomst heeft zoals altijd een interactief karakter, want de kennis over en weer moet gedeeld worden. Wij kunnen immers veel van elkaar leren!

Mr. Corinne Jeekel geeft sinds jaar en dag voor de VKIG regelmatig basistrainingen over de afhandeling van een letselschadedossier. Deze bijeenkomsten worden vanwege de praktische, laagdrempelige en enthousiaste insteek van de spreekster zeer goed ontvangen door de aanwezige klachtenfunctionarissen.

Algemene informatie:
Datum:           Woensdag 8 februari 2023 van 13.00 tot 17.00 uur
Onderwerp:  Schade en medische aansprakelijkheid, afhandeling van letselschadedossiers (III, verdieping)
Trainers:        Mr. Corinne Jeekel, advocaat bij ACE Letselschade Advocaten, en Nathalie Verzendaal, personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige bij Andriessen Expertise
Locatie:          Hoogland (Amersfoort)
Kosten:            € 200
Accreditatie
bij Registerplein: 7 PE-punten (4 uur les en 3 uur huiswerk) (ID-nummer 379449)
Aantal deelnemers: max. 15

Noot: deze training is alleen bedoeld voor VKIG-leden.

Na ontvangst van uw betaling van € 200,- op onze rekening, ontvangt u automatisch een bevestiging en een factuur. Te zijner tijd ontvangt u meer informatie.

      

mr. Corinne Jeekel,                             Nathalie Verzendaal
Ace Letselschade Advocaten             personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige
(www.ace-letselschade.nl)                 bij Andriessen Expertise

Verdiepingstraining ‘Wat te doen na een medisch incident?’ (III) 8 februari 2023 in Amersfoort

200.00

19 op voorraad

Categorie:

Info