Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden

Themabijeenkomst ‘Omgaan met emotie en agressief gedrag’ 5 maart 2020 in Veldhoven

90.00

Nu aanmelden
Start
5 maart 2020 09:00
Einde
5 maart 2020 13:00
Adres
MMC Veldhoven   Bekijk locatie
Telefoon
0642826980

Inhoud

De training ‘Omgaan met grensoverschrijdend gedrag’ versterkt de mentale weerbaarheid. Door het toepassen van specifieke vaardigheden leert u gedrag herkennen, voorkomen of ombuigen naar gewenst gedrag.
De technieken die worden aangeleerd, zijn gebaseerd op de doeltreffende en praktijkgerichte ABCD-methode, die door Kudding & Partners is ontwikkeld; A= Afleidingstechniek, B= Buigtechniek, C=Confrontatie techniek en D= Doelbewust negeren. 

Werkvormen

Deelnemers trainen in gesimuleerde conflictsituaties, oplopend in moeilijkheidsgraad, waarbij trainingsacteurs worden ingezet. Door intensieve oefening binnen deze situaties worden de vaardigheden zich eigen gemaakt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een hand-out en hebben medewerkers toegang tot onze digitale leeromgeving; via internet krijgen de deelnemers toegang tot een website van Kudding & Partners waarop readers, hand-outs en verdere literatuur en filmmateriaal over het onderwerp te vinden is. 

Aantal deelnemers

Om kwaliteit en het hoogst mogelijke rendement van deze training te kunnen garanderen, is 10 personen het maximum aantal deelnemers per groep.

Algemene informatie

Datum:             Donderdag 5 maart 2020 van 9.00 tot 13.00 uur; inloop vanaf 8.30 uur
Onderwerp:    Omgaan met emotie en agressief gedrag
Trainer:           Trainer en acteur van Kudding & Partners
Locatie:            MMC in Veldhoven
Kosten:            € 70,- voor leden en € 100,-  voor niet leden (Vanwege een gering aantal aanmeldingen, bieden wij deze training voor een lagere prijs aan.)
Catering:         Koffie en thee komen voor rekening van de VKIG

Na ontvangst van uw betaling van € 70,- / € 100,- op onze rekening, ontvangt u automatisch een bevestiging en een factuur.
Te zijner tijd ontvangt u meer informatie.

Themabijeenkomst ‘Omgaan met emotie en agressief gedrag’ 5 maart 2020 in Veldhoven

90.00

Uitverkocht

Categorie:

Info