Themabijeenkomst ‘Gesprekstechnieken klachtenfunctionarissen’ 27 november 2019 in Amersfoort

160.00

Nu aanmelden
Start
27 november 2019 10:00
Adres
Pastorie van de St .Martinuskerk, Kerklaan 22, Hoogland   Bekijk locatie
Telefoon
06 42826980

Tijdens de training ‘Gesprekstechnieken’ gegeven door Catherine Poorthuis van Training in Praktijk, krijgt u inzicht in uw eigen gedrag, met als bijkomend voordeel dat u het gedrag van uw gesprekspartners voortaan kunt inschatten. Dat is prettig, want zo wordt u niet onaangenaam verrast tijdens een gesprek. U leert hoe u het gedrag van de ander kunt bijsturen door zelf bewust ander gedrag in te zetten, om zo een gesprek constructief te laten verlopen. De deelnemers oefenen met een trainingsacteur de-escalerende technieken: empathisch communiceren, het wegnemen van weerstand en bezwaren, verschillende vormen van vraagstelling en ‘LSD’ (Luisteren; Samenvatten; Doorvragen). Als u wilt, kunt u met een casus uit uw eigen praktijk oefenen.
U ervaart het belang van non-verbale communicatie en u krijgt praktische handvatten aangereikt: wat is wel handig om te zeggen en wat niet en vooral hoe.

De training leidt ertoe dat de patiënten en familie of nabestaanden zich gehoord zullen voelen en ervaren dat er ruimte is voor hun wensen. Hetzelfde geldt voor de zorgverleners die onderwerp zijn van de klacht. We leren u als klachtenfunctionaris om empathisch en vertrouwenwekkend te communiceren, met als gevolg dat u door alle betrokkenen als neutraal wordt ervaren. U zult ervaren dat uw werk prettiger en efficiënter wordt als u gericht naar oplossingen toe kunt werken.

Algemene informatie

Datum:            Woensdag 27 november van  10.00 tot 13.00 uur; inloop vanaf 9.30 uur
Trainer:           1 trainer en 2 acteurs van Training in Praktijk
Locatie:           Pastorie St. Martinuskek, Kerklaan 22, 3828 EB Hoogland (gem. Amersfoort)
Kosten:            € 100 voor leden en € 160,-  voor niet leden
Catering:         Koffie en thee komen voor rekening van de VKIG

De training wordt gegeven aan max. 24 deelnemers die na het algemene deel verdeeld worden in 2 groepen voor oefening met een trainingsacteur.

Na ontvangst van uw betaling van € 100,- / € 160,- op onze rekening, ontvangt u automatisch een bevestiging en een factuur.
Te zijner tijd ontvangt u meer informatie.

Themabijeenkomst ‘Gesprekstechnieken klachtenfunctionarissen’ 27 november 2019 in Amersfoort

160.00

Uitverkocht

Categorie:

Info